Femeile și bărbații de toate vârstele, cu o bună cunoaștere a limbii germane, au posibilitatea de a lucra în gospodării private ca ajutor domestic sau ca îngrijitor în Germania și de a avea grijă de persoanele în etate. Angajații noștri se ocupă doar de una, maxim două persoane. Aici puteți afla cum să obțineți un loc de muncă și ce cerințe ar trebui să îndepliniți.

1. Cum ne puteți contacta
Primul pas în găsirea unui loc de muncă în compania noastră este de a lua legătura cu noi. Acest lucru se poate face prin mai multe modalitati. Cel mai simplu și cel mai rapid mod este de a apela la unul dintre consultantii nostri. Personalul nostru vă va sfătui și vă va îndruma către pașii următori. O alta modalitate este aceea de a completa si trimite formularul de cerere pentru un post in Germania. După primirea e-mailul sau formularului, personalul nostru va lua imediat legătura cu dumneavoastră. Important este numărul dumneavoastra de telefon, pentru a vă suna cât mai curând posibil. Sau trimiteți-ne în orice moment un e-mail sau un SMS / Whatsapp/ Facebook/ Messenger etc.

2. Informații
Pentru informatii in avans, va rugam sa ne trimiteti un e-mail, iar noi vom raspunde intrebarilor dumneavoastra prin e-mail sau telefon in cel mai scurt timp posibil. În general, toate informațiile importante pot fi găsite pe acest site web. Detalii privind posturile vacante pot fi găsite și la punctul 5.
Pentru a găsi cu ușurință un loc potrivit, avem nevoie de informații despre: calificarile si experienta dumneavoastra si o fotografie actuala.

3. Aplicație pentru un job
Pentru ca procesul de depunere al cererii dumneavoastra sa fie corespunzator, vom completa cu dumneavoastra un chestionar în care vă vom descrie avantajele, experiențele și dorințele. Există două modalități de a completa chestionarul. Unu este în biroul nostru sau telefonic, iar cealaltă este prin formularul nostru online. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți dificultăți în completarea formularului online. Personalul nostru vă ajuta cu plăcere.

4. Prezentare
La firma noastra EPS, acordăm o mare importanță descrierii locului de muncă și a cunoașterii dumneavoastra in persoana. Dacă nu aveți ocazia să fiți personal prezenți în biroul nostru, interviul poate fi realizat și online prin video SKYPE sau FACEBOOK / Whatsapp.

5. Informare detaliată a postului de muncă
Vă vom trimite oferte specifice care sunt potrivite pentru dumneavoastra și pe deplin adaptate cerintelor dumneavoastră. Le vom discuta cu dumneavoastră și vom încerca să găsim cel mai potrivit loc. Aici veți găsi toate detaliile importante despre locul de muncă din în Germania, data posibilă de plecare, salariul, activitatea, caracteristicile misiunii şi detalii despre persoanele de care aveți grijă. Ne puteți contacta în orice moment până când toate întrebările vor fi clarificate sau ne puteți vizita personal la birou pentru a discuta despre tot ce aveți nevoie. De asemenea, ne puteţi apela pentru a face o programare.

6. Confirmarea la locul de muncă
Vom trimite profilul dumneavoastra colegilor noștri din Germania, care vă vor prezenta clientului. De obicei, veți primi un răspuns de la noi cât mai repede posibil, în câteva zile pentru a vă informa despre decizia clientului.

7. Planificarea călătoriilor
Data plecării este stabilită în acord cu clientul. Puteți călători cu autobuzul * sau cu avionul.

8. Călătoria
Dacă călătoriți cu autobuzul, ruta va fi : Romania -Ungaria- Germania merge din România prin Ungaria în Germania

şi România – Austria – Ungaria – Germania.

9. Sosirea în Germania
În Germania veți fi întâmpinați de colegii noștri din Germania sau de un membru al familiei la autogară sau aeroport. De asemenea, este posibil să călătoriţi la client independent, acest lucru se va discuta cu dvs. înaintea plecarii din ţară.

10. Cunoaşterea clientul şi începerea job-ului.
În majoritatea cazurilor, veți fi întâmpinat de reprezentantul nostru sau rudele persoanei care trebuie sa fie îngrijită. Dacă înlocuiți un alt angajat, acel loc de muncă vă va fi predat. Când mergeti la un client nou, rudele va vor arăta locul de muncă și va vor instrui.
Pentru inceput , planul săptămânal vă va ajuta să vă orientați în noul mediu. Practic, întreaga activitate se desfășoară într-o atmosferă calmă. În aproximativ două săptămâni veți fi obișnuiți și familiarizați cu noile condiții de muncă.
În cele din urmă vă dorim mult succes în aplicația dvs. și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm ca viitor angajat cat mai curand. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați, vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.