Înainte de a ajunge in Germania,veți primi un briefing de la client și astfel veți avea în mână planul optim de implementare. Toate detaliile relevante, cum ar fi: vârsta, greutatea, înălțimea și starea pacientului (boală, dacă există), precum și medicamentele, sunt menționate aici. Dimineața după ce v-ati trezit, de obicei se pregătește micul dejun pentru client. Clientul se ridică la ora obișnuită, dacă este necesar, il ajutati la toaletă sau daca are nevoie de ajutor pentru a se îmbrăca.

În Germania, majoritatea persoanelor în vârstă poartă scutece care ar trebui să prevină profilaxia pe timp de noapte.

Dacă este necesar, scutecele trebuie schimbate corespunzător și îngrijirea de bază trebuie atent facuta. După micul dejun și ordonarea bucătăriei, dimineața poate fi petrecută în treburile casnice, cum ar fi curățenie, spălare, călcat și cumpărături.

Apoi, masa de prânz este pregătită și servită. Mâncarea împreună este obligatorie. Gătit: Unora clienții nu le place bucătăria românească, deoarece este prăjită, grasă, sărată și cu mai multe condimente. Vă rugăm să gătiți ce vă spun clienții și cum vă spun. De obicei, există o pauză de după-amiază pentru clienți și o zi liberă pentru angajați. În Germania, cafeaua sau ceaiul și biscuiții sunt serviți după-amiaza. Urmează jocuri comune, vizionarea la televizor, ieșirea la plimbare sau însoțirea la medic, supermarket sau agenție guvernamentală.

Pregătirea cinei, care în majoritatea cazurilor constă din pâine. Dacă această nu vi se potrivește, puteti să vă faceti mâncarea ca de obicei. Desigur, este mai frumos să mâncăti împreună.
Dupa mâncare vă uitati la televizor, il ajutati pe clientul dumneavoastra la dezbrăcare și la dus, iar apoi il ajutati sa mearga la culcare. Unii clienți trebuie să se ridice noaptea pentru a fi duși la baie.
In treburile casnice sunt incluse: curățenia casei, inclusiv gătitul, cumpărăturile, spălarea și călcarea.
Indepartarea zapezii pe timpul iernii este obigatorie si este responsabilitatea dumneavoastra. In Germania, nerespectarea acestei legi este sanctionata printr-o amenda contraventionala.

 

În Germania ești plătit pentru a economisi energie și apă. Luați în considerare acest lucru, precum și colectarea separată a deșeurilor.