Euro Personal Service oferă locuri de muncă pentru asistență domestică, asistenți personali, îngrijitori bătrâni Germania şi îngrijitoare bătrâni Germania. Compania are toate certificatele necesare pentru furnizarea de servicii sociale de către agenția de asistență socială. Pe toată durata șederii dvs. în Germania, vă puteți baza pe cooperarea nerestricționată a biroului Euro Personal România. Angajații noștri sunt angajați direct în Germania, sub rezerva contribuțiilor de asigurarea socială și, prin urmare, sunt angajați 100% legal în Germania. În timpul misiunii, șederea în Germania – transportul, cazarea și mâncarea este gratuită.
Principalele cerințe pentru ca potentialul candidat să fie îngrijitor în Germania sunt: să vorbească limba germană la nivel comunicativ și să fie dispus să aibă grijă de persoanele în vârstă. Pentru a aplica trebuie să completați formularul de contact. Vă vom contacta apoi pentru a vă crea un profil detaliat în sistemul nostru.
Pe baza acestui profil, veți primi oferte individuale de locuri de muncă care corespund cerințelor și abilităților dvs.

Ce vă oferă Euro Personal Service?

În funcție de obligațiile specifice, salariul pe luna este între 1250 și 1550 de euro net. Încă din prima zi de muncă, veți primi asigurări sociale și de sănătate pentru suma totală a remunerației convenite. Contractul de muncă este încheiat în România pentru Germania. Angajarea are loc în Germania.
Locurile de muncă pe care le oferim includ o serie de activități sociale: ajutor casnic, asistent personal, asistent social și îngrijitor bătrâni în Germania :

 • Menaj – Furnizarea de servicii de întreținere a gospodăriei
 • Igiena casei, cumpărături, gătit, spălat, călcat și alte activități casnice.
 • Îngrijirea adulților – îngrijirea constantă a persoanelor în vârstă și posibil ajutor în igiena personală /schimbarea scutecelor.
 • Divertisment – ținerea companiei, organizarea de activități de agrement, plimbări, jocuri etc.

Fiecare poziție este individuala o combinație a activităților menționate mai sus este si descrisă în prealabil într-un chestionar completat de client.

Euro Personal Service oferă angajaților săi:

 • Salariu bun garantat, plata la timp a salariilor
 • Asigurări sociale și  asigurari de sănătate pentru lucrarea efectiva în Germania
 • Plata dublă pentru Paști, Crăciun și Anul Nou
 • Cazare şi mâncare gratuita în casa persoanei îngrijite
 • Legalitate 100% prin contract de muncă în Germania
 • Călătorie organizată pe cheltuiala companiei și conform dorințelor angajaților noștri
 • Protejăm drepturile angajaților noștri
 • Curs gratuit de limba germană

Îngrijirea vârstnicilor - Lucrez ca îngrijitor/ îngrijitoare în Germania

Cerințe pentru postul de îngrijitor/îngrijitoare: disponibilitatea de a călători la domiciliul angajatorului din Germania.

Vârsta minimă: 30 de ani/vârsta maximă 65 de ani
Limba străină: germană
Abilități: gospodărie / gătit, curățenie, spălătorie etc.
Motivație: disponibilitatea de a ajuta în gospodărie și îngrijirea persoanelor în vârstă
Caracter: candidații trebuie să fie calmi și prietenoși și să se comporte cu respect și atenție față de persoanele în vârstă

Remunerarea:
Plata pentru muncă în Germania este lunară. Pentru a face acest lucru, angajații trebuie să aibă un cont bancar valid. EPS ofera salarii atractive între 1250 şi 1550 euro net pe lună. Acestea variază în funcție de locație și depinde de calificările angajaţilor şi de condiţiile de îngrijire al persoanei îngrijite. Salariile se formează pe baza activității desfășurate şi variază de la caz la caz.

Activități:
Îngrijitorul/ îngrijitoarea: are în principal grijă de 1-2 persoane în vârstă, sau alte persoane care au nevoie de îngrijire.
Aceasta include următoarele activități: curățenie, gătit, cumpărături, eventual asistență minimă la mers sau alte mișcări, asistență la tăierea alimentelor, asistență la baie, escortare la toaletă. În unele cazuri, vi se poate cere să curățați zăpada iarna, dar despre asta veți afla în prealabil.

Caracteristicile activității:

Majoritatea persoanelor îngrijite în Germania sunt persoane în etate care, din cauza vârstei înaintate sau a bolii, nu pot face față vieții de zi cu zi fără ajutor. Ca ajutor domestic, vă asigurați că persoana în vârstă să se simtă confortabilă și îngrijită. În general, rudele ajută la început și încearcă să facă șederea personalului nostru plăcut.
Angajații noștri locuiesc în gospodăria clientului și nu au cheltuieli pentru mâncare sau cazare.
EPS permite femeilor și bărbaților de toate vârstele care au cunostinte avansate ale limbii germane, să lucreze ca ajutor casnic în gospodăriile private germane și să aibă grijă de persoanele în vârstă.

Testimoniale clienţi

Doamna Borisova

„Personal, eu și soțul meu suntem mulțumiți de corectitudinea companiei, deoarece amândoi am lucrat pentru ei. Tot ceea ce se spune contractual și verbal este exact așa cum este și în realitate. Sunt foarte corecți față de angajații lor și răspund imediat la cea mai mică problemă. Sper să existe din ce în ce mai multe astfel de companii care să fie corecte și transparente față de angajații lor. Mulțumesc.”

Doamna Kolova

Bună prieteni,

Aș dori să mulțumesc Serviciului Euro Staff și în special Nataliei Aleksova și Dragomir Ivanov pentru că m-au ajutat să mă ridic într-un moment dificil și să mă simt din nou apreciat și respectat. Într-un moment de minciuni și corupție, am fost constant inundat de informații despre companii false, jefuit și trădat de oameni și am avut norocul să dau peste ei.

Am plecat la muncă în Germania fără să mi se ceară nici un leu. Condițiile de muncă au fost mai mult decât bune. Am avut o colaborare excelentă!

Doamna Naneva

Pe 28 aprilie 2015 am fost în biroul dumneavoastră din Sofia pentru a-mi semna contractul de muncă și am întâlnit-o pe doamna Veselina cu care înainte vorbisem despre ofertă numai la telefon /. Eram foarte îngrijorată, mă întrebam în permantență cum o sa fie, aveam o mulţime de gânduri și ezitări, dar ea m-a asigurat că totul o să fie bine.

Am acceptat oferta cu ezitare și cu mare îngrijorare. La întâlnire, ea m-a asigurat că nu voi fi singură în Germania și că compania dvs. va fi mereu lângă mine când ori de câte ori va fi necesar. Totul mi-a fost explicat în cele mai mici detalii, astfel că mi-a fost foarte ușor să înțeleg toate aspectele legate de îndatoririle și drepturile mele viitoare.

(mai mult…)

Sonya

Sunt foarte mulțumita de colaborarea cu Euro Personnel Service.

Compania este corectă față de angajații săi, iar salariul este plătit întotdeauna la timp. Mi-ați îndeplinit toate cerințele foarte precis și am lucrat deja împreună cu succes de două ori în cinci luni. Ati făcut tot ce era necesar pentru ca șederea mea în Germania să fie una cu adevărat plăcută. Ati fost foarte corecți în organizarea șederii mele, întâlnirea cu mine, deplasarea și găsirea unui înlocuitor. Angajații sunt specialiști foarte buni. Multe mulțumiri doamnei Natalia Aleksova pentru atitudinea prietenoasă. Din când în când, este foarte plăcut să auzi direct cum este vremea în Sofia sau sa primesti felicitări de ziua de naștere sau de sărbători.

Voi continua cu siguranță să lucrez cu ei în viitor.

Doamana Kostandinova

Am lucrat la Euro Personnel Service aproape un an și jumătate, de la sfârșitul lunii mai 2014 până la sfârșitul lunii septembrie 2015 am înlocuit titularii de birouri din diferite orașe și eu însumi lucrez regulat în companie – angajații din birou sunt extrem de prietenoși și primitori. De la jumătatea lunii noiembrie 2015 am rămas definitiv în Germania și am început să lucrez într-un azil de bătrâni, dar totuși – și acum recomand ori de câte ori am ocazia serviciul Euro Staff prietenilor mei ca o opțiune foarte bună pentru a lucra în Germania. Le urez tuturor angajaților din biroul din Sofia multă sănătate și fericire.

Doamna Chovalinova

De aproximativ 5 ani lucrez cu această companie și intenționez să continui, deoarece angajațorii sunt corecți, receptivi și empatici la problemele angajaților lor. În ultima mea călătorie am fost plăcut surprins când mi s-a spus că un coleg de-al nostru care începuse recent în biroul german, Yuri, mă aștepta la gara din Stuttgart. Yuri m-a întâlnit și m-a dus la noul meu loc de muncă, clientul a plecat, dar Yuri a rămas cu mine să aștepte să-mi prezinte noul client. Multe mulțumiri companiei pentru angajarea colegului nostru în biroul german. Așa mi-au demonstrat că sunt cu adevărat preocupați de problemele angajaților lor. Poți oricând să te bazezi pe cineva ca ei.

MULȚUMIM din suflet. Am recomandat compania și o voi recomanda în continuare, deoarece este cea mai corectă și demnă dintre acestea  !!!

MULȚUMESC MULT!!