Cine suntem noi?

Noi am început activitatea în 2007 și oferim îngrijitorilor posibilitatea de a lucra în Germania în domeniul asistenței sociale în sectorul intern pentru persoane fizice sub marca Euro Personal Service de peste 10 ani.

Respectăm cu strictețe toate cerințele legislației române și germane. Este important pentru noi ca angajații din Germania să se simtă protejați și să li se respecte drepturile.

Compania noastră este clasificată în două domenii principale:

rabota-v-germania-za-nas-euro-personal-service
  • Angajator direct:

În calitate de angajator direct, trimitem ajutor intern, asistenți personali şi îngrijitori în Germania pentru a avea grijă sau a îngriji persoanele în vârstă. Toți angajații noștri primesc un contract legal de îngrijire românească și au asigurări sociale și de sănătate, direct în Germania. Garantăm plata punctuală și regulată a salariilor lunare ale angajaților noștri, chiar dacă clientul nostru nu a plătit încă pentru servicii.

  • Serviciu si flexibilitate:

Compania noastră are grijă de supraveghetorii noștri și trăiește din buna reputație. Așa facem imposibilul posibil în situații de urgență. Și sunt mereu la îndemână cu sfaturi și acțiuni înainte, în timpul și după atribuire. Ajutăm ori de câte ori este posibil să planificăm și să organizăm totul atât de precis și de punctual și suntem întotdeauna disponibili pentru îngrijitorii noștri în situații problematice în orice moment al zilei.

  • Pregătirea pentru utilizare

Avem mare grijă în pregătirea pentru viitoarele misiuni, deoarece aici pot fi evitate multe lucruri care ar putea duce ulterior la complicații. Pregătirea SO este totul aici. Transmitem în prealabil autorităților noastre toate informațiile despre posturi și detalii la Ingrijitoarea sau Ingrijitor și discutăm fiecare detaliu cu dvs. si  daca trebuie, de două ori.

  • Instruire lingvistică/ Învățarea limbii

Pentru viitorii noștri angajați, oferim posibilitatea de a învăța limba germană în faza de pregătire sau de a perfecționa limba germană existentă. Deci nu aveți nevoie de un curs de germană scump, autoorganizat. Am fi fericiți să o facem pentru dvs. Instruirea lingvistică începe în avans și este gratuită pentru viitorii angajați. Aceasta înseamnă că vă puteți continua educația în limba germană în timpul petrecut în Germania. În acest scop, vă oferim acces la un grup privat german și profesor online. Apoi veți învăța împreună cu alți studenți care sunt, de asemenea, la același nivel de limbă ca dvs. În acest fel, puteți obține un nivel de limbă B2 prin intermediul academiei noastre online de aproximativ 2 ani, în funcție de diligența și angajamentul dvs. Și toate acestea sunt gratuite pentru dvs.

Care este misiunea noastră?

Organizarea unor misiuni atractive în domeniul serviciilor sociale și, astfel, îngrijirea persoanelor în vârstă și a rudelor acestora. Dezvoltare și progres lingvistic și personal pentru angajații noștri. Plată de top, servicii optime și organizare lină pe întregul nivel.
Planificarea securității și pregătirea optimă și planificarea implementării. Opțiuni de transfer premium și planificare plăcută a călătoriei pentru îngrijitoare / îngrijitori noștri.