Ceea ce favorizează un loc de muncă la Euro Personal Service este cunoașterea limbii germane și experiența în îngrijirea la domiciliu în străinătate sau în propriul mediu familial, precum și experiența profesională în domeniu de îngrijre.
O bună cunoaștere a limbii germane este, desigur, un avantaj pentru a ne putea obișnui rapid cu dialectul local. În unele zone din Germania, de exemplu în Baden-Württemberg, se vorbește șvabă.

EPSskype
document_signing

Pentru a putea stabili nivelul limbii germane, se realizează un interviu în biroul nostru sau prin Skype – neapărat cu o cameră web . Varsta între 30 şi 63 de ani constituie un avantaj. Un certificat de absolvire ca asistent social și îngrijitor calificat, precum și un permis de conducere măresc în mod pozitiv alegerea locurilor de muncă.
Un contract de muncă va fi întocmit în urma consultarii cu dumneavoastră.

Pentru acest contract de muncă veți avea nevoie de următoarele documente: certificat medical, certificat de cazier de la a poliție, scurt curriculum vitae, o copie a cărții dumneavoastra de identitate și a cardului european de asigurări de sănătate (EHIC).
Cardul european de asigurări sociale de sănătate (EHIC) este obligatoriu și este destinat numai îngrijirilor medicale de urgență.

EPSezok
epsvnimanie.jpg

Vizitele normale la medicul dentist sau medicul de familie sunt contracost dacă nu este o urgență. Asigurarea medicală şi socială sunt plătite în Germania.

Dacă aveți întrebări despre concediu, contracul de munca, detalii despre job, activitățile dumneavoastra la client etc., vă rugăm să întrebați consilierul personal sau persoana de contact din compania noastră.

Când trimiteți fotografia, este recomandat să zâmbiți, să fiți fotografiat până la talie, iar fotografia să fie făcută pe un fundal alb sau neutru.
În Germania, clienții sunt foarte des influenţați de tipul şi calitatea fotografiei atunci când aleg. Clientul îşi formează prima impresie despre dumneavoastră.

example