patuvane-nastaniavane

Daca sunteți angajat cu un contract de muncă sunteți detașat legal în Germania. Înainte de începerea unei călătorii de afaceri, vom discuta cu dumneavoastra toate detaliile relevante de implementare, precum si rutele şi opţiunile călătoriei. Desigur, veți primi totul în scris în avans. Puteți călători cu noi cu autobuzul, avionul sau mașina. De obicei, vă organizăm călătoria și cumpărăm un bilet de avion sau autobuz. Dacă doriți, vă puteți organiza călătoria singur. Vă vom rambursa apoi 120, – € din cheltuielile de călătorie. Deci 120 – € pentru sosire și 120 – € pentru plecare.
În schimbul unei chitanțe sau facturi, puteți primi rambursarea banilor direct la sosirea de la gospodăria dumneavoastră. Se vor percepe până la 120 de euro pentru plecare și până la 120 de euro pentru retur. Aceasta este suma care este suficientă pentru a călători cu autobuzul. Dacă ajungeți cu mașina, aveți, de asemenea, dreptul la până la 120 de euro pe sens.

De obicei, destinațiile de sosire în Germania sunt la o stație de autobuz sau aeroport. Acolo vei fi întâmpinat de un reprezentant al companiei noastre sau de un membru al familiei și condus la destinația ta finală. În cazuri rare, poate fi utilizat și transportul public, dar și aici vom rambursa integral costurile de călătorie și veți afla întotdeauna astfel de detalii în avans.

Dacă călătoriți cu autobuzul, trebuie să sunați la numărul de servicii personale EPS cu 1 oră înainte de sosire. În acest fel putem evita timpii lungi de așteptare la stația de autobuz. Avantajul călătoriei cu autobuzul este că poți lua mai multe bagaje cu tine acolo și înapoi. Dacă ajungeți cu avionul, puteți apela persoana de contact pe care am planificat-o pentru a vă prelua imediat după aterizare. Călătoria cu avionul este mai rapidă, dar bagajele pasagerilor sunt supuse unor restricții mai stricte. Ar trebui să vă aflați la aeroport cu cel puțin 2 ore înainte de zbor.

patuvane-domashni-pomoshnici-germania
nastaniavane-domashni-pomoshnici-germania

După ce ati ajuns, veți fi dus la locul în care locuiește persoana de care urmeaza sa aveti grija. Acolo veți întâlni și membrii familiei, și veți avea ocazia să va cunoașteți si sa va adaptati noii case în liniste.
Familia germană (clientul german) vă oferă cazare (o cameră separată sau uneori un apartament). Cazarea este complet gratuită pentru dvs. Nu plătiți electricitatea sau apa caldă / rece pe care o utilizați. Mâncarea este asigurată de persoana care este îngrijită. De obicei mâncați împreună cu clientul, dar este posibil să gătiți separat doar pentru dvs. Produsele cosmetice scumpe sau alimentele speciale, precum și articolele de lux trebuie plătite de dumneavoastră.